Nyheder

En bold er ikke bare en bold!

Der er stor forskel på de billigste skalbolde og så tourspillernes foretrukne.

Til alle golfspillere anbefaler vi altid at bruge samme type af bold. Hver gang! Så opnår du en fortrolighed med boldens performance og ydeevne som giver dig en ro på banen. Rigtigt mange søger i dag tilgivelse og en god “feel” som i fx  de nye bolde fra de kendte mærker, her i blandt  Srixon Q Star Tour og Titleist Tour Soft, som også har en rigtig god pris omkring de 300,- kr.

Har du en lidt lavere svinghastighed, og søger den bløde fornemmelse kan du prøve med f.eks. de nye DUO Soft fra WilsonStaff eller måske den klassiske Srixon AD333. Mizuno er også begyndt at blande sig i striden om, at lave rigtig gode golfbolde, og generelt ligger de bløde bolde på ca 200kr. for et dusin.

På samme måde skal der være sammenhæng imellem dit valg af bold med dit logo, og den eller de målgrupper du gerne vil opnå positiv relation til.

Som give-away bolde til høj-handicappere og ikke golfspillere anbefaler vi de tilgivende Srixon Soft Feel eller Mizuno’s JPX som kommer i en ny spændende udgave. Er det til mere erfarne deltagere vil vi anbefale dig at vælge en minimum 2-kernet bold med en god feel og distance. Er der mange elitespillere eller lavhandicappere i din målgruppe, vil du få mest ud af at vælge en type de i forvejen spiller med fx Titleist ProV1, Srixon Z-star eller Mizuno’s helt nye tour bold  RB Tour.

Alle tryk leveres i bedste og mest holdbare kvalitet – ikke noget billig seriegrafi, der lægger sig på overfladen og bliver udvisket efter tre slag. Dit budskab skal jo gerne holde længe.

Du er altid velkommen til at kontakte os på chat eller mail. Vi er klar til at guide dig til det bedste valg.

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter markeret med * skal udfyldes

Post comment