Nyheder

Mizuno er producenten til 2020 sæsonen bag 4 rigtigt gode bolde til golfspillere, hvor der er fokuseret på at forbedre perfomance og feel for spillere i de forskellige segmenter. Bolden er af én eller anden grund nærmest overset på det danske marked, men prøv lige at læse herunder, om ikke den kunne være værd at prøve.

RB Tour: 4-lags boldkonstruktion til fremtidens Tour og elitespillere. Den reducerede spin egner sig til kraftfulde spillere og den kun 0,5 mm tynde urethanskal giver forbedret boldhastighed, og udformningen af skallens 360 dimples skaber en særdeles effektiv boldflugt. Er blødere i kompressionen end RB Tour X.

RB Tour X: 4-lags bold med en stor kerne og et kun 0,5 mm tynd urethan-skal giver mere længde til spillere med mellem eller høj svinghastighed. Høj hastigheden fra tee, og udformningen af skallens 360 dimples skaber en særdeles effektiv boldflugt

RB 566: Den nye RB 566 (tidligere JPX) er Mizuno’s mest bløde komprimerings to-delte golfbold. Den er velegnet til spillere med middel- eller lav svinghastighed som ønsker en blød boldføling. En stor lavkompressionskerne gør RB 566 smidig rundt om greenen. Mizuno’s unikke micro-dimple design holder giver bolden ballance og god aerodynamik under udførelse af lange stabile tee-slag.

RB 566 V: Den nye RB 566 V (tidligere JPX-S) er en blødere komprimeringsudgave af Mizuno’s MP-S og er en 3-lags bold, hvilket giver en afbalanceret ydeevne til et bredere udvalg af svinghastigheder. Mizunos ingeniører opdagede, at ved at blødgøre kernen ikke blot gave en super blød boldfornemmelse men også en hurtigere boldhastighed i aftrækket for de fleste spillere. Bolden er udstyret med 566 micro-dimples for bedre ballance og stabil boldflugt.

 

Find den i shoppen her