• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • Altid god service
  • Professionel vejledning
  • Fleksibel levering

Taylormade Stealth Herre Driver

4.195,00 kr.

Ryd
-
+
4.195,00 kr.
Specifikationer
  • Laves i 3 varianter
  • Fås i R, Senior og Stiff
  • Fås i 9, 10,5 og 12 graders loft
  • Nøgle og headcover medfølger
Beskrivelse

Taylormade Stealth Driver – Welcome to The Carbon Wood-age! 

 

TaylorMade Stealth driveren er videreudviklingen af de fantastiske SIM drivere. og indeholder ny og revolutionerende Carbon slagflade der forøger ballspeed og muligør yderlig optimering af vægtdistribution i driveren. Slagfladen er produceret af 60 lag carbon og vejer 40 % mindre end titaniumslagfladerne. Carbon slagfladen sikrer højere boldhastighed og nye grooves samt coating af slagfladen gør Stealth driveren præsterer i alle vejrforhold. Lyden på Stealth driveren skal opleves – kraftig og potent smæld ved impact.

 

SIM ( Shape In Motion ) teknologien er beholdt i Stealth driveren. SIM formen optimerer aerodynamikken på køllen, så du opnår højere køllehastighed. Den lette carbon slagflade muliggør at placere titanium i bunden af driveren, så hovedet bliver mere stabilt og derved overfører energien bedre til bolden. Ved at fjerne den justerbare vægt fra Plus modellen spares 14 gram vægt der er placeret lavt og bageret i driveren som forøger MOI med 15 %.

 

Alle Taylormade Stealth drivere er individuelt Speed Injected, som sikrer den maksimale tilladte kraftoverførsel overalt på slagfladen. Speed Injected er en form for skum der sprøjtes ind i køllehovedet, efter den er produceret, for at sikre den maksimale ydeevne i hver eneste driver der forlader TaylorMade fabrikken. Det er din sikkerhed for du får det maksimale ud af køllen.

 

Stealth driverne indeholder også Twist – Face slagfladen, der hjælper dig med at få off-center hits i midten af fairway. Det vil sige, at slagfladen er drejet i hver sin retning i både spidsen og hælen. Ved at give hælen af køllehovedet mindre loft, samt at slagfladen er “Twisted”, reduceres sidespin og derved findes bolden oftere i midten af fairway. Det modsatte princip gælder i spidsen af køllen, hvor der er kommet mere loft og slagfladen er “Twisted” den modsatte vej.

 

TaylorMade Stealth driveren er eksklusiv og med nyt Stealth inspireret design, i en Sort-carbon to-delt farve med rød carbon slagflade. Driveren leveres med køllehoveder i følgende gradetal: 9, 10,5 & 12 graders loft, med nedenstående skaft.

 

VENTUS RED 5

Ventus Red 5

FLEXWEIGHTTORQUETIP SIZELAUNCHSPIN
S55g3.9.335Mid-HighMid
R54g4.1.335Mid-HighMid
A53g4.3.335Mid-HighMid

 

LAMKIN CROSSLINE 360 BLACK/RED

Lamkin Crossline 360 Black/Red

MODELCOLORSIZEWEIGHTROUND/REMINDERBUTT SIZEFEEL
Crossline 360Black/RedStandard50gRound.600Textured
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , , ,