• Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Altid god service
  • Professionel vejledning
  • Fleksibel levering

Taylormade Stealth Plus Herre Driver

4.395,00 kr.

Ryd
-
+
4.395,00 kr.
Specifikationer
  • Laves i 3 varianter
  • Fås i R, Stiff og X-Stiff
  • Fås i 8, 9 og 10,5 graders loft
  • Nøgle og headcover medfølger
Beskrivelse

Taylormade Stealth Plus driver -Welcome to The Carbon Wood age! 

 

TaylorMade Stealth driveren er videreudviklingen af de fantastiske SIM drivere. og indeholder ny og revolutionerende Carbon slagflade der forøger ballspeed og muligør yderlig optimering af vægtdistribution i driveren. Slagfladen er produceret af 60 lag carbon og vejer 40 % mindre end titaniumslagfladerne. Carbon slagfladen sikrer højere boldhastighed og nye grooves samt coating af slagfladen gør Stealth driveren præsterer i alle vejrforhold. Lyden på Stealth Plus driveren skal opleves – kraftig og potent smæld ved impact.

 

SIM ( Shape In Motion ) teknologien er beholdt i Stealth Plus driveren. SIM formen optimerer aerodynamikken på køllen, så du opnår højere køllehastighed. Den lette carbon slagflade muliggør at placere titanium i bunden af driveren, så hovedet bliver mere stabilt og derved overfører energien bedre til bolden. Forrest er en 10 grams vægt placeret, der både reducerer spindet i bolden, men også kan flytte tyngdepunktet i driveren afhængig af din boldkurve.

 

Alle Taylormade Stealth Plus drivere er individuelt Speed Injected, som sikrer den maksimale tilladte kraftoverførsel overalt på slagfladen. Speed Injected er en form for skum der sprøjtes ind i køllehovedet, efter den er produceret, for at sikre den maksimale ydeevne i hver eneste driver der forlader TaylorMade fabrikken. Det er din sikkerhed for du får det maksimale ud af køllen.

 

Stealth Plus driverne indeholder også Twist – Face slagfladen, der hjælper dig med at få off-center hits i midten af fairway. Det vil sige, at slagfladen er drejet i hver sin retning i både spidsen og hælen. Ved at give hælen af køllehovedet mindre loft, samt at slagfladen er “Twisted”, reduceres sidespin og derved findes bolden oftere i midten af fairway. Det modsatte princip gælder i spidsen af køllen, hvor der er kommet mere loft og slagfladen er “Twisted” den modsatte vej.

 

I den nye Taylormade Stealth Plus drivere, kan du fortsat indstille driverens hældning og vinkler. Driveren kan variere 20 meter i forhold til max draw / open bias, så den kan optimeres efter dit sving.

 

TaylorMade Stealth driveren er eksklusiv og med nyt Stealth inspireret design, i en Sort-carbon to-delt farve med rød carbon slagflade. Driveren leveres med køllehoveder i følgende gradetal: 8, 9 & 10,5 graders loft, med nedenstående skafter og specifikationer.

 

Venligst angiv hvilket skaft du ønsker i feltet “Bemærkninger til bestilling” ifm. med ordreafgivelse.

Specifications

CLUBLOFTHANDLIEVOLUMELENGTHSWING WEIGHT
Stealth Plus+ DriverRH56° – 60°460CC45.75″D5
Stealth Plus+ DriverRH/LH56° – 60°460CC45.75″D5
Stealth Plus+ Driver10.5°RH/LH56° – 60°460CC45.75″D5

 

KAI’LI WHITE 60

Kai'li White 60

FLEXWEIGHTTORQUETIP SIZELAUNCHSPIN
X69g4.1.335LowLow
S68g4.1.335LowLow
HZRDUS SMOKE RDX RED

HZRDUS Smoke RDX Red

FLEXWEIGHTTORQUETIP SIZELAUNCHSPIN
X60g3.5.335MidMid
S60g3.5.335MidMid
R60g4.5.335MidMid

 

LAMKIN CROSSLINE 360 BLACK/RED

Lamkin Crossline 360 Black/Red

MODELCOLORSIZEWEIGHTROUND/REMINDERBUTT SIZEFEEL
Crossline 360Black/RedStandard50gRound.600Textured
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , , ,