• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • Altid god service
  • Professionel vejledning
  • Fleksibel levering
KURV (0)

Cobra Darkspeed Max Dame Driver

Original price was: 3.999,00 kr..Current price is: 3.595,00 kr..

Ryd
-
+
Original price was: 3.999,00 kr..Current price is: 3.595,00 kr..
Specifikationer

Cobra

Cobra Darkspeed Max er udviklet til dig, der ønsker en maksimalt tilgivende driver eller en driver, der kan indstilles til at fjerne en ubehagelig slice. Aerodynamikken er udviklet med en smallere/højere slagflade og rundere kanter for at øge din fart med køllen.

  • En af markedets bedste drivere
  • Max længde og tilgivelse
  • Flere indstillingsmuligheder
  • Levering ca 3-5 dage hvis på lager ellers ca 10-14 dage
Beskrivelse
Slagfladen, PWRSHELL HOT FACE, går ind under sålen for at kunne flekse mere ved lave slag og dermed bevare længden ved tynde slag. Bagsiden af slagfladen er designet ved hjælp af AI, så spin og boldhastighed skal være så konstant som muligt, når du rammer uden for sweet spot. PWR-BRIDGE er en vægt, der er placeret tæt på sålen og slagfladen, men som samtidig gør det muligt for både sålen og slagfladen at flekse for at opnå højere boldhastighed. I MAX-modellen sidder denne vægt lidt længere tilbage for at få mere spin på bolden. Darkspeed MAX har to flytbare vægte. En på 3 gram og en på 12 gram. Placer den tunge vægt mod hælen, hvis du vil forvandle en ubehagelig slice til en smuk draw, eller placer den tilbage for at få mere spin og en maksimalt tilgivende driver. Tilføj den justerbare hosel MyFly fra Cobra, hvor du kan justere loft og lie i otte positioner (±1,5° loft), og du har en driver, som du virkelig kan finjustere til dit sving. Designmæssigt går Darkspeed MAX helt i sort med røde detaljer og en mat krone.

PWRSHELL Hot Face, Genkendes fra tidligere modeller, men er nu blevet 10 % større. Slagfladen er designet til at blive vinklet sammen med sålen, og derfor kan selv tynde slag bevare længde og kraft. Bagsiden af slagfladen er designet ved hjælp af AI, så spin og boldhastighed skal være så ensartet som muligt, hvis du rammer uden for sweet spot.

PWR-Bridge, Er en vægt, som er placeret tæt på sålen og slagfladen. Den gør det muligt for slagfladen at bøje sig yderligere, så du kan få højere boldhastighed og slå længere.
UST Helium Nanocore

UST Helium Nanocore
ShaftFlexWeightTorqueLaunchSpin
UST Helium Nanocore 4F1Lady43 g6.3HighHigh
Yderligere information
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , , , , ,