• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • Altid god service
  • Professionel vejledning
  • Fleksibel levering
KURV (0)

Priser / salgsbetingelser:

Birdiehouse sælger til virksomheder, institutioner, klubber, netværk og private. Alle priser på hjemmesiden er oplyst inkl. moms og forhandles alene i Birdiehouse webshop. Birdiehouse giver garanti for at priserne som minimum matcher vejledende udsalgspriser fra detailbutikkerne.

Betalingsbetingelser

Hos Birdiehouse kan du betale på følgende måde:

– Betalingskort og elektronisk betaling:
VisaDankort, Mastercard, Visa, Visa Electron og MobilePay.
Ved specialordrer bliver beløbet først hævet på dit kort, når logo er godkendt og produktionen sættes i gang. For standardordrer modtager du en bekræftelse og beløbet trækkes når ordre afsendes.

– Faktura:
Faktura udstedes til CVR kunder med betalingsbetingelser 8 dage netto. Ved større bestillinger kan forudbetaling forekomme. Er du ny kunde og vil betale på faktura, vil der som udgangspunkt være tale om forudbetaling, med mindre andet specifikt er aftalt.
– bemærk at du ved bankoverførsel, check el. lign. ikke er beskyttet af bankernes indsigelsesordning.

Leveringsbetingelser:

Alle ordrer leveres med en af Birdiehouse valgt transportør til den aftalte leveringsadresse. Leveringstider fremgår af hjemmesiden og vil være gældende såfremt der ikke kommer forsinkelser i korrekturfasen. Birdiehouse tager forbehold for forsinkelser fra leverandører og distributører.
Ønskes anden transportør kan varer mod forudgående aftale udleveres fra et Birdiehouse hub.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved skriftligt på [email protected]. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved individuelt tilpassede ordrer bortfalder fortrydelsesretten ved godkendelse af korrektur. Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg er således ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Birdiehouse
Birkevej 11
8660 Skanderborg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på en oplyst adresse, mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation:

Birdiehouse står til en hver tid inde for kvaliteten af produkterne som sælges via vores hjemmeside. Skulle der mod forventning være fejl i det påførte logo eller er varen defekt, vil Birdiehouse tage varerne tilbage uden beregning. Ejendomsretten overgår herefter til Birdiehouse.

Hvis der er fejl eller mangler på produkterne, skal der skriftligt, senest 8 dage efter varens modtagelse sendes en reklamation til [email protected] hvori det tydeligt fremgår at der er tale om en reklamation.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger eller vi kan vælge at lade varen afhente af Birdiehouse’s valgte transportør. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine evt. fragtomkostninger.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Har Birdiehouse afholdt omkostninger til returnering, fratrækkes disse ligeså.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Birdiehouse
Birkevej 11
8660 Skanderborg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive fejl og mangel så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Bankoplysninger:
Bank: Sparekassen Kronjylland
Reg nr: 6682 Konto nr: 0013322198
Swift: KRONDK22
IBAN: DK5266820013322198

Birdiehouse ApS CVR NR: 39763702

Persondata

For at du kan indgå en aftale med os via webshoppen skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

Navn
Adresse
Leveringsadresse
E-mail
Telefonnummer
evt. CVR nummer

I betalingsmodulet kan du vælge at gemme dine kort-oplysninger, som vil blive håndteret sikkert af den trediepart som varetager betalingshåndtering for Birdiehouse.

Hvis du betaler med faktura er det ligeledes nødvendigt at oplyse CVR-nummer / virksomhedens registreringsnummer.

Personoplysninger registreres hos Birdiehouse og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Alle ansatte i Birdiehouse har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige p www.birdiehouse.dk og www.birdiehouse.eu er Frands Wolff. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Birdiehouse videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart.

Som registreret hos Birdiehouse, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Birdiehouse via e-mail [email protected] eller ved at ringe til os.

Vi anbefaler at du løbende holder dig orienteret om handelsbetingelserne idet der løbene kan forekomme ændringer.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27. juli 2018 /fw