• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • Altid god service
  • Professionel vejledning
  • Fleksibel levering
KURV (0)

BirdieHouse er stedet hvor golf og markedsføring går hånd i hånd, hvor både virksomheder og golfspillere kan få vejledning og inspiration til at skille sig ud – på den gode måde, altså – ”the birdie-way” og hvor du der er på gave med en golfspiller, kan finde den helt rigtige gave til ham og hende.

Du møder et team med den erfarne PGA Pro med fingeren på pulsen og en manager med årelang erfaring i at skabe værdi gennem markedsføring.

Vi kombinerer vores passion for golf med erfaring og kompetencer inden for image marketing, events og golf verdenen generelt fra et pro- og manager perspektiv, så du og din virksomhed kan få max effekt af din profilering. Det skal også være sjovt at spille golf.

Så hvad enten du er på udkik efter signatur-bolde til dig selv, gerne vil vise at du holder med Liverpool, overvejer nye initiativer på fairways til effektiv profilering af din virksomhed eller professionel hjælp til at gennemføre en fima-event eller turnering, kan Birdiehouse være din professionelle medspiller.

Forvent lidt mere.

Hos Birdiehouse kan du forvente at møde kvalificeret sparring og professionel service. Vores tætte samarbejde med førende partnere betyder at vi altid er med hvor tingene sker, og kan sikre dig den bedste vejledning. Og så har vi prisgaranti!

Hos Birdiehouse samler vi på tilfredse og loyale kunder, og vi står gerne på mål for det vi gør. Vi bestræber os på altid at levere værdi til dig og for os er relationen, den rigtige kvalitet og din tilfredshed det afgørende.