• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • Altid god service
  • Professionel vejledning
  • Fleksibel levering

Taylormade Stealth Dame Driver

4.195,00 kr.

Ryd
-
+
4.195,00 kr.
Specifikationer

 

  • Fås i 10,5 & 12 graders graders loft
  • Nøgle og headcover medfølger
Beskrivelse

Taylormade Stealth HD Women´s ( High Draw ) Driver – Welcome to The Carbon Wood-age! 

 

TaylorMade Stealth HD women´s driveren er videreudviklingen af de fantastiske SIM drivere. og indeholder ny og revolutionerende Carbon slagflade der forøger ballspeed og muligør yderlig optimering af vægtdistribution i driveren. Slagfladen er produceret af 60 lag carbon og vejer 40 % mindre end titaniumslagfladerne. Carbon slagfladen sikrer højere boldhastighed og nye grooves samt coating af slagfladen gør Stealth HD women´s driveren præsterer i alle vejrforhold. Lyden på Stealth HD women´s driveren skal opleves – kraftig og potent smæld ved impact.

 

SIM ( Shape In Motion ) teknologien er beholdt i Stealth HD women´s driveren. SIM formen optimerer aerodynamikken på køllen, så du opnår højere køllehastighed. Den lette carbon slagflade muliggør at placere titanium i bunden af driveren, så hovedet bliver mere stabilt og derved overfører energien bedre til bolden. Ved at fjerne den justerbare vægt fra Plus modellen spares 14 gram vægt der placeres bageret og mod skaftet i HD women´s driveren som forøger MOI med 15 % og reducerer sidespindet der skabe fade/slice..

 

Alle Taylormade Stealth HD women´s drivere er individuelt Speed Injected, som sikrer den maksimale tilladte kraftoverførsel overalt på slagfladen. Speed Injected er en form for skum der sprøjtes ind i køllehovedet, efter den er produceret, for at sikre den maksimale ydeevne i hver eneste driver der forlader TaylorMade fabrikken. Det er din sikkerhed for du får det maksimale ud af køllen.

 

Stealth HD women´s driverne indeholder også Twist – Face slagfladen, der hjælper dig med at få off-center hits i midten af fairway. Det vil sige, at slagfladen er drejet i hver sin retning i både spidsen og hælen. Ved at give hælen af køllehovedet mindre loft, samt at slagfladen er “Twisted”, reduceres sidespin og derved findes bolden oftere i midten af fairway. Det modsatte princip gælder i spidsen af køllen, hvor der er kommet mere loft og slagfladen er “Twisted” den modsatte vej.

 

I den nye Taylormade Stealth HD women´s drivere, kan du fortsat indstille driverens hældning og vinkler. Driveren kan variere 20 meter i forhold til max draw / open bias, så den kan optimeres efter dit sving.

 

TaylorMade Stealth HD women´s driveren er eksklusiv og med nyt Stealth inspireret design, i en Sort-carbon to-delt farve med rød carbon slagflade. Driveren leveres med køllehoveder i følgende gradetal: 10,5 & 12 graders loft, med nedenstående skaft.

 

CLUBLOFTHANDLIEVOLUMELENGTHSWING WEIGHT
Stealth Women’s Driver10.5°RH56° – 60°460CC43.75″C8
Stealth Women’s Driver12°RH56° – 60°460CC43.75″C8

ALDILA ASCENT LADIES 45

Aldila Ascent Ladies 45

FLEXWEIGHTTORQUETIP SIZELAUNCHSPIN
L47g5.9.335HighHigh

 

Yderligere information
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , , , ,