• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • Altid god service
  • Professionel vejledning
  • Fleksibel levering
KURV (0)

Taylormade Stealth 2 Herre Driver 10,5 grader

2.299,00 kr.

Ryd
-
+
2.299,00 kr.
Specifikationer
  • Laves i 3 varianter
  • Fås i R, Senior og Stiff
  • Fås i 9, 10,5 og 12 graders loft
  • Nøgle og headcover medfølger
  • Vi har flere skafter liggende så skriv så løser vi det
  • Levering ca 3-5 dage hvis på lager eller ca 14 dage
Beskrivelse

Taylormade STEALTH 2 Herre driver – 2. generation The Carbon Wood age! 

 

TaylorMade Stealth 2 driveren er videreudviklingen af de fantastiske Stealth drivere. Stealth 2 driveren indeholder den revolutionerende Carbon slagflade der forøger ballspeed og muligør yderlig optimering af vægtdistribution i driveren. Slagfladen er produceret af 60 lag carbon og vejer 40 % mindre end titaniumslagfladerne. Carbon slagfladen sikrer højere boldhastighed og nye grooves samt coating af slagfladen gør Stealth 2 driveren præsterer i alle vejrforhold. Lyden på Stealth 2 Plus driveren skal opleves – kraftig og potent smæld ved impact.

 

SIM ( Shape In Motion ) teknologien er beholdt i Stealth 2 driveren. SIM formen optimerer aerodynamikken på køllen, så du opnår højere køllehastighed. Der er anvendt 75% mere carbon i Stealth 2 køllehovedet. Det lette carbon muliggør at placere ny Composite Ring bagerst i hovedet, som stabiliserer køllehovedet og derved overfører energien bedre til bolden. Bagerst er en 25 gram Tungsten vægt og forrest en TPS vægt der optimerer boldens spind og køllehovedets position ved impact.

 

Alle Taylormade Stealth 2 drivere er individuelt Speed Injected, som sikrer den maksimale tilladte kraftoverførsel overalt på slagfladen. Speed Injected er en form for skum der sprøjtes ind i køllehovedet, efter den er produceret, for at sikre den maksimale ydeevne i hver eneste driver der forlader TaylorMade fabrikken. Det er din sikkerhed for du får det maksimale ud af køllen.

 

Stealth 2 driverne indeholder også Twist – Face slagfladen, der hjælper dig med at få off-center hits i midten af fairway. Det vil sige, at slagfladen er drejet i hver sin retning i både spidsen og hælen. Ved at give hælen af køllehovedet mindre loft, samt at slagfladen er “Twisted”, reduceres sidespin og derved findes bolden oftere i midten af fairway. Det modsatte princip gælder i spidsen af køllen, hvor der er kommet mere loft og slagfladen er “Twisted” den modsatte vej.

 

Venligst angiv hvilket skaft du ønsker i feltet “Bemærkninger til bestilling” ifm. med ordreafgivelse.

CLUBLOFTHANDLIEVOLUMELENGTHSWING WEIGHT
Stealth 2 DriverRH/LH56° – 60°460CC45.75″D3/D4
Stealth 2 Driver10.5°RH/LH56° – 60°460CC45.75″D3/D4
Stealth 2 Driver12°RH56° – 60°460CC45.75″D3/D4

 

Fujikura Ventus TR

Fujikura Ventus TR

FlexWeightTorqueTip SizeLaunchSpin
S54g4.335Mid-HighMid
R53g4.2.335Mid-HighMid
A52g4.4.335Mid-HighMid
Golf Pride Z-Grip Plus 2

Golf Pride Z-Grip Plus 2

ColorSizeWeightRound/ReminderButt Size
Black/RedStandard52gRound.600

 

Yderligere information
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , , , ,