• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • Altid god service
  • Professionel vejledning
  • Fleksibel levering
KURV (0)

Taylormade Stealth 2 HD Herre Driver

4.395,00 kr.

Ryd
-
+
4.395,00 kr.
Specifikationer
  • Laves i 3 varianter
  • Fås i R, Senior og Stiff
  • Fås i 9, 10,5 og 12 graders loft
  • Nøgle og headcover medfølger
  • Vi har flere skafter liggende så skriv så løser vi det
  • Levering ca 3-5 dage hvis på lager eller ca 14 dage
Beskrivelse

Taylormade STEALTH 2 HD Herre driver – 2. generation The Carbon Wood age! 

 

TaylorMade Stealth 2 HD ( High Draw ) driveren er videreudviklingen af de fantastiske Stealth drivere. Stealth 2 HD driveren indeholder den revolutionerende Carbon slagflade der forøger ballspeed og muligør yderlig optimering af vægtdistribution i driveren. Slagfladen er produceret af 60 lag carbon og vejer 40 % mindre end titaniumslagfladerne. Carbon slagfladen sikrer højere boldhastighed og nye grooves samt coating af slagfladen gør Stealth 2 driveren præsterer i alle vejrforhold. Lyden på Stealth 2 Plus driveren skal opleves – kraftig og potent smæld ved impact.

 

SIM ( Shape In Motion ) teknologien er beholdt i Stealth 2 HD driveren. SIM formen optimerer aerodynamikken på køllen, så du opnår højere køllehastighed. Der er anvendt 75% mere carbon i Stealth 2 HD køllehovedet. Det lette carbon muliggør at placere ny Composite Ring bagerst i hovedet, som stabiliserer køllehovedet og derved overfører energien bedre til bolden. Bagerst er en 25 gram Tungsten vægt og forrest en TPS vægt i hælen, der sikrer at boldens side-spind mod højre reduceres og derved overfører mere “ren” energi til bolden for længere og mere lige slag.

 

Alle Taylormade Stealth 2 HD drivere er individuelt Speed Injected, som sikrer den maksimale tilladte kraftoverførsel overalt på slagfladen. Speed Injected er en form for skum der sprøjtes ind i køllehovedet, efter den er produceret, for at sikre den maksimale ydeevne i hver eneste driver der forlader TaylorMade fabrikken. Det er din sikkerhed for du får det maksimale ud af køllen.

 

Stealth 2 HD driverne indeholder også Twist – Face slagfladen, der hjælper dig med at få off-center hits i midten af fairway. Det vil sige, at slagfladen er drejet i hver sin retning i både spidsen og hælen. Ved at give hælen af køllehovedet mindre loft, samt at slagfladen er “Twisted”, reduceres sidespin og derved findes bolden oftere i midten af fairway. Det modsatte princip gælder i spidsen af køllen, hvor der er kommet mere loft og slagfladen er “Twisted” den modsatte vej.

 

CLUBLOFTHANDLIEVOLUMELENGTHSWING WEIGHT
Stealth 2 HD DriverRH/LH58° – 62°460CC45.5″D2
Stealth 2 HD Driver10.5°RH/LH58° – 62°460CC45.5″D2
Stealth 2 HD Driver12.0°RH/LH58° – 62°460CC45.5″D2

 

Fujikura Speeder NX Red

Fujikura Speeder NX Red

FlexWeightTorqueTip SizeLaunchSpin
S62g5.6.335HighMid-High
R51g5.8.335HighMid-High
A48g6.335HighMid-High

 

Golf Pride Z-Grip Plus 2

Golf Pride Z-Grip Plus 2

ColorSizeWeightRound/ReminderButt Size
Black/RedStandard52gRound.600