• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • Altid god service
  • Professionel vejledning
  • Fleksibel levering
KURV (0)

Taylormade Spider GTX Herre Putter SB Rød 34″

2.599,00 kr.

-
+
Specifikationer
KBS 120 Chrome Stepped Shaft

KBS 120 Chrome Stepped Shaft

SuperStroke GTR 1.0

SuperStroke GTR 1.0

ModelColorSizeWeightType
Pistol GTR 1.0Gray/WhiteMidsize83gPutter

 

Beskrivelse

TaylorMade Spider GTX Sort Single Bend Putter – Ny putter med ultimativ vægtfordeling!

TaylorMade Spider GTX Putteren ændrer måden hvorpå vi opnår stabilitet og bedre sigte.

Spider GTX putteren er designet med helt ny vægtfordeling. Den er fræset i 6061 aluminium i en Hollow Out konstruktion, der generer mere vægt i putterens yderområder, for ekstrem stabilitet. Bagerst er en tungere Backbar i Stainless steel, der bærer hovedets primære vægt og yderlig optimerer MOI for ultimtiv stabilitet ved bold-træf.

Spider GTX putteren er designet med Advanced Alignment teknologien. Denne optiske nyhed gør at du nemt placerer putteren korrekt bag bolden og sigter i den retning du har besluttet dig for. Slagfladen er 3. generation af Pure-Roll, der består af Urethane og små aluminium bars på 45 grader, som sikrer optimal feel og rul på bolden uanset din angrebsvinkel ved impact.

Spider GTX Black putteren er monteret med Single bend skaftet, der skaber Face-balance – optimal for spilleren der ønsker at putteren pendulerer i træfzonen, eller som oftest misser sine putts mod venstre.

Resultatet er tillid der kan fornemmes! Kort fortalt er Spider GTX putteren : Fantastisk stabil, Let at sigte med, bedste feel og ensartet rul på green.