• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • Altid god service
  • Professionel vejledning
  • Fleksibel levering
KURV (0)

Garmin Approach S40 – 3 varianter

Fra: 1.999,00 kr.

Ryd
-
+
Fra: 1.999,00 kr.
Specifikationer
  • Forudindlæst med 41.000 baner på verdensplan
  • Hazarder og banemål
  • Urfunktioner
  • Fås i sort
Beskrivelse

Approach S40 GPS golf-smartwatch med farvetouchscreen er stilfuldt på håndleddet og på banen. Det viser afstande til front, center og bagkant af greenen samt hazarder og registrerer automatisk placeringen og afstanden for hvert registreret slag1. Det giver dig også mulighed for manuelt at justere til dagens flagplacering for at få præcise slagafstande. Hvis du vil have endnu mere præcis automatisk spilregistrering og et komplet overblik over dit spil, kan du parre det med Approach CT10 køllesensorer (ekstraudstyr). Brug dem sammen med Garmin Golf appen til live-scoring, automatisk indlæsning af scorecard og mulighed for at gennemse alle dine statistikker i realtid under spil og efter din runde på din kompatible smartphone. Med de ekstra smartwatch-funktioner kan du have det på hele dagen, og det kan registrere dine aktiviteter2.

Hav det på uden for banen

Selv når du ikke spiller golf er uret en elegant og let performer. Dets 1,2″ farvetouchscreen med flot metalurkrans er lige så behageligt under en tur i byen som på banen. Når du ønsker en diskret ændring af stil, har det Quick Release-remme for en nem udskiftning af garderoben.

Følg med, og gem scoren

AutoShot™ spilregistrering1 registrerer automatisk position og distance for hvert registreret slag1 langs fairwayen til analyse efter runden på Garmin Golf™ appen.

Approach CT10-golfkøllesensorer supplerer de indbyggede AutoShot funktioner på dit Approach S40-ur, så du får et komplet overblik over dit spil. De kan nemt fastgøres til dine køller og parres med din Approach S40, så du kan spore hvert enkelt slag – inklusive put- og chipslag og få vist statistik for slagdistancer og præcision til fairwayen eller greenen.

Keep Track and Keep Score

Gå efter flaget

Greenview-funktionen giver dig hver enkelt greens ægte form, uanset hvor du befinder dig på banen, og gør det muligt for dig manuelt at trække og slippe flaget til dagens flagplacering for en mere præcis afstand og større nøjagtighed.

Go for the Pin

Hold dig opdateret

Synkroniser Approach S40 med din kompatible smartphone for at modtage smart-notifikationer om indgående opkald, sms’er, e-mails og andre notifikationer, der vises direkte på håndleddet.

Stay on Top of It

Tilføj mere sjov og konkurrence

Download Garmin Golf appen for at konkurrere på ranglister på alle vores 41.000 baner. Konkurrer mod dine venner med live-scoring, automatisk indlæsning og mulighed for at gennemse alle dine golfstatistikker i realtid under spil og efter din runde. Med aktivitetstrackerfunktioner, der inkluderer aktivitetsindiktator, vibrationsalarmer, kalorier og skridt hjælper Approach S40 dig med at holde dig i form, dag efter dag. Alle dine aktivitetstrackerstatistikker indsamles, så du kan se og analysere dem på vores Garmin Connect online træningsunivers.

Add More Fun and Competition

Spil en ny runde

Med op til 15 timers batterilevetid, mens du spiller golf – eller op til 10 dage i smartwatch-tilstand – kan din Approach S40 nemt holde trit med dig. Så hvorfor ikke spille 18 huller mere?

1 Placering og boldkontakt kan have indflydelse på den automatiske registrering af slag. Put registreres ikke. Nogle slag som eksempelvis chipping tæt på greeenen registreres muligvis ikke.
2 Batterilevetiden kan variere afhængigt af indstillinger og brug